Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
Mivel szedted így rendbe a kódot?
Console-ban van hibaüzenet, de pont ugyanazok ment a nem "piszkált" változattal. Így én nem tettem hozzá újabbat.
Ha rossz nyelvet is ad vissza a böngésző, a manuális állításnál akkor is minden nyelv esetén a beállított nyelvűnek azonosítja a böngésző az oldalt (kivétel a magyar).
Kipróbáltam telefonról, és németre átcsapva a nyelvet, szintén a default angol verziót nyitja be, ami nem is lenne gáz, mert ha csak az azonosítás lenne a gond átállítanám a default nyelvet magyarra. De az oldal nyelve továbbra is angol a böngésző(k) szerint.
Igen, minden próbálkozásnál gyalulom az előzményeket, cookie-kat, jelszavakat, űrlapelemeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen videókártyát?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Exkluzív órák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest