Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Külön üdv martonx
JAVA-t kell tanulnom, mert a cég, amit kinéztem JAVA programozókat keres és ezért a közvetítőcégnél tesztet kell írni html+css+js-ből, azért foglalkozok most ezzel 
Van egy honlap és a loginjét szerettem volna átírni JS-es ellenőrzősre. Eddig csak PHP-val volt megvalósítva, úgyhogy bele is vágtam. Név és jelszóhelyességeket rendesen kiszűrni, majd amikor minden ok, akkor AJAX(nem Jquery-s!)-osan lekérem az adatbázisból, hogy jó-e a név és a jelszó. Ha nem, akkor az ajaxban elküldött php-vel kiíratom, hogy rossz név meg jelszó, de ha jó, akkor irányítson át a kezdőlapra.
Nem megy az átirányítás

1. megoldás: header("Location: cím"); a PHP fájlban(amit elküld az ajax), ami sajnos csak az aktuális DIV-be tölti az egész oldalt, ami no go. Saját honlapomnál ezt használom és a fő DIV-ben csinálom, majd belenyomok mindent. Nem a legjobb, de ott nem gond és működik. Ide nem jó

2. megoldás: az elküldött PHP-n belül JS: window.location = "cím"; DE gondolom a feldolgozás miatt nem működik, mintha nem is értelmezné a JS->PHP->JS-t.
X. megoldás: vagy ha jók az adatok, akkor ne irányítson a kezdőlapra, hanem van jobb megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
JAVA-t kell tanulnom, mert a cég, amit kinéztem JAVA programozókat keres és ezért a közvetítőcégnél tesztet kell írni html+css+js-ből, azért foglalkozok most ezzel