Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hmm így tényleg működik. Az a vicces, hogy az én rossz megoldásomat egy lynda.com-os oktatóvideóból néztem
Így viszont kész csoda, hogy FF-ban működött 
Nagyon köszönöm!
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Tudtok olyanról, hogy az IE10 meg a legújabb chrome nem támogatná az alábbi utasítást?
document.getElementById("azonosító").style="display:block";, vagy akár visiblity:visible.
Egyszerűen nem jelenik meg a DIV, de FF alatt gyönyörűen működik.CSS-ben a visiblity:hidden/display:none-val próbálkoztam, hogy legyen kezdő érték. Amikor kiszedtem, akkor működött, tehát a CSS parancsokat tudják értelmezni külön-külön a böngészők. Esetleg még arra tudok gondolni, hogy ennél a 2 böngészőnél ha beállítok értéket CSS-en keresztül, akkor JS-sel nem engedi megváltoztatni azokat. Csinálhatnak ilyet?
-
SirRasor
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na így már világos a dolog; akkor viszont legalább +1 dolog, amihez majd érteni fogok

Közben végignéztem/megtanultam az AJAX oktatóanyagot és már működik is, amit meg akartam csinálni

-
SirRasor
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Asszem meg is találtam a kellő példát gugliban, csak még ki kell bogarásznom. Tipikus példája az azt sem értem, hogy mit nem értem-nek. Na de találtam lynda.com-os AJAX oktatóanyagot, úgyhogy no para.
Nem keverem a java-t a javascripttel, csak azt nem értem, hogy egy java-s munkához miért elvárás a javascript és nem a java
Úgyhogy nagy nehezen eldöntöttem, hogy a JAVA-ra specializálódok és istenkirálycsászár profi leszek benne minden szinten, erre föl most tanulom a JS-t, mert csak úgy lehet bejutni
Szóval csak így jött ide. -
SirRasor
addikt
Úúú a mocskos életbe megvan a megoldás és még egyszerű is volt eme pár óra távlatából

xmlhttp.send(); után hiába néztem meg az xmlhttp.responseText értékét, az aszinkron mód miatt mindig üres volt, ezért ezt a fajta megközelítést elvetettem már az elején és próbáltam máshol megoldást keresni. Viszont szinkron módban jön is vissza a válasz rendesen és így nem kell mélyebben gányolni

-
SirRasor
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mint írtam, az ajaxos feldolgozott PHP-ban nem működik a JS, de azért thx. EDIT: persze az is lehet, hogy az ingyenes webhostingos korlátozásról van szó, mert eleinte sessiont se akart.
EDIT2: A CSAK-ot meg úgy értem, hogy nem firtatom, hanem betartom.
Irónikusan jön ide a JAVA. Tehát JS-ből íratnak tesztet, mert JAVA kell nekik. Szerintem elég világos volt

-
SirRasor
addikt
válasz
SirRasor
üzenetére
Edit: Rájöttem a megoldásra. Az okosok azt mondják, hogy szükség van szerver oldali ellenőrzésre is, mert CSAK.
A fenti példával meg sikeresen kikerültem azt, úgyhogy akkor az adatbázisos név/jelszóellenőrzés megy át nyers PHP-ba és kész
Akkor viszont nem kell ide ajax és megy simán az átirányítás.Na még szerencse, hogy megkérdeztem, de azért thx a segítséget mindenkinek.
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Külön üdv martonx
JAVA-t kell tanulnom, mert a cég, amit kinéztem JAVA programozókat keres és ezért a közvetítőcégnél tesztet kell írni html+css+js-ből, azért foglalkozok most ezzel 
Van egy honlap és a loginjét szerettem volna átírni JS-es ellenőrzősre. Eddig csak PHP-val volt megvalósítva, úgyhogy bele is vágtam. Név és jelszóhelyességeket rendesen kiszűrni, majd amikor minden ok, akkor AJAX(nem Jquery-s!)-osan lekérem az adatbázisból, hogy jó-e a név és a jelszó. Ha nem, akkor az ajaxban elküldött php-vel kiíratom, hogy rossz név meg jelszó, de ha jó, akkor irányítson át a kezdőlapra.
Nem megy az átirányítás

1. megoldás: header("Location: cím"); a PHP fájlban(amit elküld az ajax), ami sajnos csak az aktuális DIV-be tölti az egész oldalt, ami no go. Saját honlapomnál ezt használom és a fő DIV-ben csinálom, majd belenyomok mindent. Nem a legjobb, de ott nem gond és működik. Ide nem jó

2. megoldás: az elküldött PHP-n belül JS: window.location = "cím"; DE gondolom a feldolgozás miatt nem működik, mintha nem is értelmezné a JS->PHP->JS-t.
X. megoldás: vagy ha jók az adatok, akkor ne irányítson a kezdőlapra, hanem van jobb megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sorozatok
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Így viszont kész csoda, hogy FF-ban működött 

Úgyhogy nagy nehezen eldöntöttem, hogy a JAVA-ra specializálódok és istenkirálycsászár profi leszek benne minden szinten, erre föl most tanulom a JS-t, mert csak úgy lehet bejutni
Szóval csak így jött ide.