- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na most hirtelen nekem nem esik le valami, úgyhogy én kérnék szépen iránymutatást.
Ide felraktam valakinek egy példát a jQuery Countdown pluginról:
http://jsbin.com/icisuy/2/edit
A lényege, hogy számoljon vissza 2013. dec. 31., 23:59:59-ig.
Ezért így inicializáltam a dátumot:var myDate = new Date(2013, 12, 31, 23, 59, 59);
ez alapján elvileg jónak kéne lennie:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/JavaScript/Reference/Global_Objects/Datenew Date(year, month, day [, hour, minute, second, millisecond]);
ennek ellenére a toString alapján ez jön ki:
Fri Jan 31 2014 23:59:59 GMT+0100 (Central Europe Standard Time)
most itt az időzónabeli különbséggel nem tudtam magyarázni, mivel ez konkrétan egy hónapnyi eltérés pluszban.
Miért?============
Szerk.: jól van, leesett, benéztem.
month
Integer value representing the month, beginning with 0 for January to 11 for December.Tehát így lesz jó:
var myDate = new Date(2013, 11, 31, 23, 59, 59);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest