Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az URL-ben hol van a Fácsénál a session id vagy token?

Egyébként nem tudom, mennyire egyre gondolunk, én arra gondoltam, hogy sok webalkalmazásnál (pl. phpMyAdmin) az URL-ben passzolják át a tokent (pl.: index.php?token=a5f8269f1f04963c0cdc54fd174edc05), és erre alapoznak, de ez a token megszerezhető akár egy refererből is. Itt van még egy jó példa, hogy azért sem biztos, hogy jó, mert ha pl. könyvjelzőzöd az oldalt, és be vagy jelentkezve, a webalkalmazás pedig teljesen a GET-ben átadott tokenre alapoz, és ha más token van megadva, mint ami az aktuális, akkor mondjuk kidob a bejelentkező oldalra.
Amúgy most már elbizonytalanítottál, annyira nem vagyok biztos benne, de ha már így alakult, említhetnél konkrét példákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PH! Darts
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest