- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Én azt hittem, a JScript Java alapokra hajaz, de ott értéket adni "="-al szokás, nem ":"-al. Én legalábbis még sohasem csináltam másképpen."
Erre válaszul egy elég hiteles forrás:
https://developer.mozilla.org/en/JavaScript/A_re-introduction_to_JavaScript
"It's useful to start with an idea of the language's history. JavaScript was created in 1995 by Brendan Eich, an engineer at Netscape, and first released with Netscape 2 early in 1996. It was originally going to be called LiveScript, but was renamed in an ill-fated marketing decision to try to capitalize on the popularity of Sun Microsystem's Java language — despite the two having very little in common. This has been a source of confusion ever since."A JavaScript és a JScript megint csak nem ugyanaz. Te a JavaScript topicban vagy...
"Microsoft released a mostly-compatible version of the language called JScript with IE 3 several months later."
JScriptről továbbiak itt."Én legalábbis még sohasem csináltam másképpen. A JQuery-t ne keverd ebbe bele, ez JScript alapot érintő kérdés. Az igazi problémámnak nulla köze van konkrét lib szintű kód részletekhez."
1. Nem JScript, hanem JavaScript-alapot érintő kérdés, lásd a korábbiakat.
2. (A "JQuery-t ne keverd ebbe bele" részre reagálvaElőbb nem volt egyértelmű, konkrétan melyik szintaktikával van a problémád...
"Most hogy ezen juszt is elkezdesz rugózni.. irigylem a fene sok fölös energiádat."
Én meg csodálkozom az erősen offenzív és egyben destruktív stílusodon. Idejössz, segítséget kérsz, meg is adjuk neked, több kérdésedre is reagálok, Te meg úgy válaszolsz, mint akinek szidták az anyját. Ha valaki próbál neked segíteni, akkor cserébe lehetőleg ne rugdalózz. Felvilágosításként: a segítségként történő válaszadást meg egy programozási hibára történő figyelemfelhívást nem "rugózásnak" hívnak. Így az embernek egy kicsit elmegy a kedve a további válaszadástól. És most nagyon finoman reagáltam az általad alkalmazott, bicskakinyitó stílusra.Objektumok: [link], [link], plusz amire kérdezel, magára a szintaktikára ez jó referencia:
"An object is an unordered set of name/value pairs. An object begins with { (left brace) and ends with } (right brace). Each name is followed by : (colon) and the name/value pairs are separated by , (comma)."
Másik válasz:var o = {
r: 'some value',
t: 'some other value'
};
is functionally equivalent tovar o = new Object();
o.r = 'some value';
o.t = 'some other value';
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest