Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi a segítséget! Mondom, nem vagyok otthon a php-ban (sem). A "szamszamszam" az a változó, amit a távoli honlap használ a hosszúnevű url után a megfelelő (a generálandó linkben szereplő) laphoz.
A meghívást egy include paranccsal próbáltam az index.php fileban.
Köszi, tartok még egy próbát ma.Még csak annyit: <a href="<?php echo $valtozo; ?>">Link</a> sorban a "szamszamszam" dolgot hogyan illesztem? <a href="<?php echo $valtozo; ?>[szamszamszam]">Link</a> jó lenne? Nyilván a CMS-től is függ, hogy mit enged.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi