Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jahh, de most nézem a listádat, és a <li> elem után van egy <a> tag, aminek viszont egyáltalán nincs id-je, Te meg a paraméterlistában a this-szel az <a> elemet adod át, tehát a melyik.id (ami jelen esetben az <a id=""> lenne) soha nem lesz ugyanaz, mint a <li> id-je, mivel nincs is neki egyáltalán id-je.
Remélem érthető volt, bár kissé zagyván fogalmaztam.
Tehát az <a> elemnek is adj id-t (ne ugyanaz legyen, mint a <li> elemnek, mert az helytelen), és aszerint hivatkozz rá a függvényben.
Mindenképp sokat segítene, ha feltöltenéd valahova (valami ingyenes tárhelyre, pl. fw.hu, atw.hu, vagy tök mindegy), mert akkor nem kéne annyit visszakérdezni, hogy mit is szeretnél, meg egyből láthatnánk az esetleges hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Remélem érthető volt, bár kissé zagyván fogalmaztam.