Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
bambano
üzenetére
Ha ennel kicsit konkretabb lennel /mennyi penzbol; lokalis adatbazis kell-e; csak fejlesztogep vagy server is, linux vs. win stb./, akkor konnyebb volna segiteni, viszont par altalanossagot azert leirok:
1. A cpu altalaban nem tul fontos tenyezo java-s fejlesztesben: a 2 mag fontos, hogy ha a JVM vagy az IDE megdoklik, akkor konnyu legyen kiloni es ne kelljen a prioritasokkal jatszani
Szerintem fejleszteni egy kozepes core 2 siman megteszi(~6600). A vinyo alt. nem tud annyi adatot adni a cpu-nak, hogy az ki legyen tomve
2. A vinyo szokott lenni a legproblemasabb resz, foleg EE java eseten a sok XML file miatt + a lokalis db is azt terheli, szoval itt erdemes erositeni. A deployment resz (5-30 perc kozepesebb alkalmazasokra) is foleg a vinyot veszi igenybe.
3.Memo: minel tobb annal jobb, bar egy jvm-mel nem lehet 1 GB-nal tobbet hatekonyan kihasznalni; 2-3 Gb kb. eleg szokott lenniA netbeans-be egyebkent az a legjobb, hogy valamit vagy rogton kiokumlal, vagy soha az eletbe.
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
norbiphu
üzenetére
En is sokaig netbeans-t toltam, mivel az egyetemen a sun altal sponzoralt JEE oktatasokon azt hasznaltuk, illetve meg a creatort, viszont az eddigi mukahelyeimen mindenutt eclipse volt /illetve integration dev./, ezert kenytelen voltam atszokni, es most mar azt mondom, hogy java-hoz jelenleg az eclipse a legjobb IDE. Mondjuk a 6-os nb-be lehet ujitanak valamit a sun-os sracok, viszont azt foleg a Ruby miatt varom.
Viszont a hulye netbeans template-ek idegzodtek be /serr, sout, CTRL+J D es tarsai/, ezert az uj eclipse installokat kenytelen vagyok minden alkalommal testreszabni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Magisk
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő