- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Srácok, egy újabb JPA/Hibernate kérdésem lenne. ManyToMany joinnal akadtam el. Van egy működő példám egy ideális (játszós) adatbázisban. Azonban egy létező adatbázisnál nem sikerül alkalmaznom.
Lehet úgy ManyToMany mappinget létrehozni, hogy egyik joinolandó oszlop sem az adott tábla primary key-e? Csak auto incrementes pk-k vannak, amik nem segítenek. Ezért másik oszlopok mentén szeretnék joinolni. Lehetséges ez egyáltalán? Tudom, hogy ManyToOne-nál lehetséges
-
Tothg86
tag
válasz
floatr #12058 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az az egy nem világos most, hogy egyelőre egy tök szimpla lekérdezéshez, a példában szereplő két mezőt (account number és account type) ugyanúgy kell mappelnem az account osztályban, hogy melyik oszlopban van az adatbázisban? Én úgy szoktam, hogy nem bizom a hibernatere, hanem mindig megadom melyik adatbázis oszlophoz mappelje. -
Tothg86
tag
válasz
floatr #12056 üzenetére
Köszi!
Egy konkrét kérdésem is lenne.
Van egy munkahelyi tábla, amiben nincsen auto increment ID, nincs semmilyen primary key sem. Szembesültem azzal (ha jól értem), hogy a hibernate megköveteli az egyértelmű azonosítást. Mivel nincs a táblában ID, ezért egy darab azonosítót nem tudok hozzárendelni. Olvastam, hogy van lehetőség összetett kulcs hozzárendélésére az EmbeddedID annotation-nel.
Jól értem? Egy netes példában az volt, hogy egy külön osztályt hozok létre a kulcsnak, és itt jelölöm, hogy @Embeddable. De ez már beleszámít a mappingbe? -
Tothg86
tag
Sziasztok
Tudtok esetleg egy jó tutorialt Hibernate-hez? Amiket eddig találtam, egyikből sem jutottam közelebb a témához.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest