- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hali
Hát igazából már megoldottam egy kicsit butábban. Eclipse-hez installált Visual Editorral létrehoztam egy Application-t amibe egy Jframe majd ebbe egy Jpanel van ültetve. Ezt mint legenerálta nekem.
Aztán elkérem a jPanel Graphics-át és azzal ki tudom rajzolni azt a pár négyzetet meg vonalat amire szükségem van.
Amúgy kössz a segítséget. Ahogy elnézem kb arra jöttem rá ami a második tutorialban van
Üdv. -
Spyx
tag
Hi allz!
Régóta programozom java-ban. Elsősorban kötelezőprogramokat.
Most viszont egy ablakos rendszert kellene készítenem. Milyen konténert ajánlanátok amiben tudok rajzolni könnyen vonalakat és pontokat, AWT-t vagy Swing-et használjak és abból is mi az ajánlott a rajzoláshoz.
Előre is köszi. -
Spyx
tag
Lenne két kérdésem:
1. miért írja ki a javac.exe és a java.exe parancssorból való futtatáskor hogy hozzáférés megtagadva? Két napja még működött. Azóta újrainstalláltam de úgyanúgy ezt írja ki.
Ha total commanderben ráenterezek akkor lefutnak ,de így meg nem tudom paraméterezni normálisan.
2. a RandomAccessFile osztályban hogyan tudok normálisan int-et kiiratni?
mert a write() mindig valamilyen szemetet tesz be a sorvége karakter elé a writeINT meg négy byte-ot ír ki a 2 jegyű számokhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest