Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Philips103
üzenetére
Első körben:
C:\Program Files\NetBeans 7.x\etc\netbeans.confChange the following line to point it where your java installation is :
netbeans_jdkhome="C:\Program Files\Java\jdk1.7xxxxx"You may need Administrator privileges to edit netbeans.conf
-
Szmeby
tag
válasz
Philips103
üzenetére
Szia,
linux, windows, micsoda? Amikor azt mondod, hogy letöltötted a javat, akkor jre-t vagy jdk-t töltöttél le? Tök jó, hogy eddig eljutottál, már nem sok van hátra. Ha letöltötted, telepítsd is fel.

A jdk_home nekem egy környezeti változónak tűnik a neve alapján (bár azok nagybetűsek szoktak lenni és nekem JAVA_HOME rémlik), ha az, vedd fel. A jdk1.8.0_171 érzésem szerint nem egy fájl, hanem egy könyvtár, és ott találod, ahova azt a bizonyos javat feltelepítetted. Keress rá. Az elérési utat kell megadni a környezeti változóban.
Bár nem használom, de a Netbeans ugyebár egy fejlesztőeszköz, ami megkönnyíti a java programok írását, és mint olyan, szüksége van a jdk-ra, amivel a kódot lefordíthatja. Tudnia kell, hogy hol találja. Ha csak sima szövegszerkesztőben írnál programot, akkor neked is szükséged lenne a jdk-ra, amivel a java osztályaidat bájtkódra fordíthatod. Nem a Netbeanstől lesz java programod, hanem a jdk-tól, a NB csak egy segédeszköz.A suliban nem mondja el a tanár, hogy hogyan készül a java program? Miért nem? A tanárt kérdezted már a problémádról? Miért nem segített?
Én, amikor kérdést teszek fel, igyekszem nem pongyolán fogalmazni, mert tudom, hogy ha én nem veszem a fáradságot arra, hogy minél jobban megértessem a problémám másokkal, más se veszi a fáradságot, hogy dekódolja a mondandóm.
Amúgy:
https://www3.ntu.edu.sg/home/ehchua/programming/howto/JDK_Howto.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest