- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
#53246592 #310 üzenetére
Valószínű, az lesz amit írtál, gondolom a doksi egy régebbi Tomcathez szól, amiben még úgy volt.
Nos beletettem a CLASSPATH-ba ezeket:
d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\servlet-api.jar;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\jsp-api.jar
egyenlőre még nem nagyon érzi át a javac, hogy én szeretnék servletet fordítani. Kell még valamit csinálni ezzel? -
BaLinux
tag
válasz
#53246592 #304 üzenetére
Elég rossz kérdés...
Mit jelent itt az, hogy ''hamarabb''? Ha utasításciklusokban mérjük, akkor attól függ milyen gépen fut, ha meg időben mérjük, akkor még az ütemezés is számít.
Válasz: ki tudja. Ja, azt esetleg ki lehetne számítani, hogy adott kezdőfeltételek mellett mennyi valószínűséggel fut le egyik hamarabb mint a másik
Amúgy olyasmire akar kilyukadni, hogy a float és double kivonás között milyen különbség van? Reflexből mondhatnám, hogy a virtuális gép utasítások szintjén a floatos gyorsabb, mert csak 32 bit, kevesebb művelet. Aztán lehet persze, hogy a mai FPU-k ugyanannyi idő alatt végeznek egy float és egy double kivonással.
mod: áá rájöttem hogy mi akar ez lenni: a floatos végtelen ciklus, a double-os nem, ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest