Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
üzenetére
Valószínű, az lesz amit írtál, gondolom a doksi egy régebbi Tomcathez szól, amiben még úgy volt.
Nos beletettem a CLASSPATH-ba ezeket:
d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\servlet-api.jar;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\jsp-api.jar
egyenlőre még nem nagyon érzi át a javac, hogy én szeretnék servletet fordítani. Kell még valamit csinálni ezzel? -
BaLinux
tag
válasz
üzenetére
Elég rossz kérdés...

Mit jelent itt az, hogy ''hamarabb''? Ha utasításciklusokban mérjük, akkor attól függ milyen gépen fut, ha meg időben mérjük, akkor még az ütemezés is számít.
Válasz: ki tudja. Ja, azt esetleg ki lehetne számítani, hogy adott kezdőfeltételek mellett mennyi valószínűséggel fut le egyik hamarabb mint a másik
Amúgy olyasmire akar kilyukadni, hogy a float és double kivonás között milyen különbség van? Reflexből mondhatnám, hogy a virtuális gép utasítások szintjén a floatos gyorsabb, mert csak 32 bit, kevesebb művelet. Aztán lehet persze, hogy a mai FPU-k ugyanannyi idő alatt végeznek egy float és egy double kivonással.
mod: áá rájöttem hogy mi akar ez lenni: a floatos végtelen ciklus, a double-os nem, ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő