- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
UsersRolesLoginModule az egy fapad login module, property fájl alapú, nem tud db-ből authentikálni.
Amit én linkeltem, az direktben a datasource-on keresztül jdbc-zik, de simán lehet írni JPA alapú login module-t, írtam is már wildflyra, weblogicra.. Nem triviális, de nem is ördöngősség.
Pl. csinálsz egy EJB szolgáltatást ami JPA-n keresztül elvégzi az authentikációhoz szükséges ellenőrzést. A loginmodule-ból pedig JNDI-n keresztül lookupolod az EJB-det. A loginmodule-t csomagolhatod az alkalmazásodhoz is, nem muszáj külön modulként telepíteni.
Belépés után httpservletrequestből (JSF-ben facescontexten keresztül) elérhető a felhasználó a getUserPrincipal metódussal (getName normálisan a felhasználó nevét adja vissza), ezzel bekérdezhetsz az adatbázisodba. Van még isUserInRole is ugyanitt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest