- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #6595 üzenetére
Igazad van, az ilyen példányoknál teljesen eldobja a részleteket.
Mentségére legyen mondva (#6599) emvy a fordító rátalál minden olyan pontra, ahol hibát követsz el, ezért ez a része nem zavar túl sok vizet. Sőt engem még zavar is az, hogy mindenbe bele tud kötni. Az meg már a te dolgod, hogy figyelmen kívül hagyod, vagy SupressWarning-ot aggatsz rá.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Viszont a generic nem is azért van, hogy runtime kiderítsük, hogy pl. egy List-nél mi a <közötti> pontos típus. Az csak hab lenne a tortán, de speciel én abszolúte nem érzem hiányát.
-
válasz
> class IntegerList extends List<Integer> {}
vegulis meg igy se, mert az IntegerList az egy sima List lesz csak, Objecteket fog tarolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged