Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Jajj... Ezt még olvasni is fáj.
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.Én mindenképpen javaslom Neked és plaschil-nak is, hogy tanuljátok meg a verziókezelők normális használatát, mert később ez elengedhetetlen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.