Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
alratar
üzenetére
Akkor hadd szóljak ki egy kicsit az enterspájzból én is. Ha egy metódusnak a neve "set...", de nem értéket állít be, hanem összead, akkor -- még ha azt is csinálná, amit kellene -- egy kód review-nál fognak hátba vágni. Másrészt meg sokak számára fájó pont, de célszerű legalább az elnevezések esetében angolt használni. Ha egy végzős egyemistát bedobnak a mély vízbe, nagy eséllyel kerülhet olyan projektbe, ami külföldi kooperációban készül.
De ha a konkrét példánál maradunk, akkor sokkal hatékonyabb lenne egy Map-be tárolni, és kulcs (név) alapján keresni, vagy Set-be pakolni, és hashCode/equals metódusokat használni. Ha ez valami oktatáshoz kötődik, akkor nem értem, hogy miért nem lehet életszerűbb példákon keresztül oktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest