Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
caindwan
üzenetére
Tehát a kimenetnek {'v','c'} -nek kéne lennie?
Legegyszerűbb megoldás az, hogy készítesz egy temp ArrayListet. Végigmész a tömbön, és ha az adott karakter nem 'a', hozzáadod az ArrayList-hez. Ha végigértél, egyszerűen meghívod az ArrayList-en a toArray metódust, és megkapod amit kértél.
Ha nem lehet ArrayListet és egyebet használni, akkor pedig a kövi algoritmust lehetne:
int count = 0;
for (each index of the array)
if (array[index] != 'a')
array[count] = array[index]
count++Ekkor az eredeti arrayed 0 és count -1 elemei lesznek a szükséges kimenet, ezt vagy kimented egy másik arraybe, vagy hagyod így, ha így is ok.
Remélem nem most oldottam meg egy házit helyetted, de attól tartok, ez történt.
Karma: Jól látod, az oktatóknak általában mániája a tömb, még Javában is. Én azt mondom, kötelező ismerni és használni tudni, de nem kell.

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest