Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
Taoharcos
üzenetére
Servlet/JSP/JDBC az alap. Én ezekkel nem is nagyon foglalkoztam, inkább megpróbáltam kapásból JSF, EJB, JPA-t tanulni. Ez a kombó már komolyabb alkalmazások elkészítésére is alkalmas, és jobban karbantartható, de nem egyszerű megtanulni. Lényegesen lassabb megtanulni, mint az előbbit, de ha rendes Javas karriert akarsz befutni, mindenképpen érdemes ezt tanulni, szerintem. (vagy Struts2 ill. Spring3)
JSF mellett még ott van a Struts2 és a Spring framework 3. Mind a három MVC architektúrájú, nagyon sokat tud, de nem foglalkoztam az utóbbi kettővel. Azt tudom, hogy a JSF az bekerült a Java specibe, így hivatalosan támogatott keretrendszer, nagyon jól együttműködik EJB-vel és JPA-val.
Lacces: Szerintem jó ötlet, még a JSP, JDBC kombóval is PHPval szemben, mert rendes objektumorientált szemlélettel tudsz dolgozni, és tisztább kódot tudsz írni, ezt a nyelv megköveteli. Csomó dolog nincsen benne, ami a PHP-t dinamikusabb, alkalmazkodóbb nyelvvé teszik, de pont ezek miatt a megszorítások miatt lesz majd értelmesebb és átgondoltabb a kód. (Persze Javaban is ott a Reflection API, amivel aztán csuda dolgokat lehet művelni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest