Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Akkor egy kicsit vakarom a buksit. A bugfix és hasonlók időszakosak - amennyire a hírekből ki tudtam olvasni - akár fizet valaki, akár nem, nem kap gyorsabban semmit, mint a többiek. Frissítés és hasonlók a rendszergazda dolga, az Oracle miért foglalkozna azzal? Szóval nagyon nem értem én, miért is kapna az Oracle pénzt bármelyik cégtől, ha csak nem valami függöny mögötti sumák végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming VG289Q
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest