- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ezzel az állítással alapvetően nem értek egyet. Mert az ExecutorService egy interface, ami arra van, hogy taszkokat lehessen aszinkron módon futtatni. De alapvetően arra semmilyen garancia nincs, hogy milyen sorrendben fussanak azok a taszkok le, illetve hogy melyek ne fussanak egyszerre. Ha az ember single threaded executort használ, az már valóban megoldást adhat a problémára, mint ahogy itt van rá példa. [link]
De önmagában az ExecutorService interface semmit nem mond a mutual exclusivity-ről. Épp az az interface célja, hogy a taszkok feladását ütemezés független módon engedélyezze.
-
bandi0000
nagyúr
most lehet rosszul értelmeztem a leírását, de ez nem arra van hogy csak összegyüjti a taskokat és egymás után elindítja?
Mert nekem össze vissza vannak a taskok, mêg azt meg tudom oldani, hogy belepakoljam őket, de mindenhol meg kellene hívnom az executot mert biztosra nem tudom, hogy melyiknél kell futtatnom őket
Bár lehet félreértelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs