- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ezzel az állítással alapvetően nem értek egyet. Mert az ExecutorService egy interface, ami arra van, hogy taszkokat lehessen aszinkron módon futtatni. De alapvetően arra semmilyen garancia nincs, hogy milyen sorrendben fussanak azok a taszkok le, illetve hogy melyek ne fussanak egyszerre. Ha az ember single threaded executort használ, az már valóban megoldást adhat a problémára, mint ahogy itt van rá példa. [link]
De önmagában az ExecutorService interface semmit nem mond a mutual exclusivity-ről. Épp az az interface célja, hogy a taszkok feladását ütemezés független módon engedélyezze.
-
bandi0000
nagyúr
most lehet rosszul értelmeztem a leírását, de ez nem arra van hogy csak összegyüjti a taskokat és egymás után elindítja?
Mert nekem össze vissza vannak a taskok, mêg azt meg tudom oldani, hogy belepakoljam őket, de mindenhol meg kellene hívnom az executot mert biztosra nem tudom, hogy melyiknél kell futtatnom őket
Bár lehet félreértelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest