Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ezzel az állítással alapvetően nem értek egyet. Mert az ExecutorService egy interface, ami arra van, hogy taszkokat lehessen aszinkron módon futtatni. De alapvetően arra semmilyen garancia nincs, hogy milyen sorrendben fussanak azok a taszkok le, illetve hogy melyek ne fussanak egyszerre. Ha az ember single threaded executort használ, az már valóban megoldást adhat a problémára, mint ahogy itt van rá példa. [link]
De önmagában az ExecutorService interface semmit nem mond a mutual exclusivity-ről. Épp az az interface célja, hogy a taszkok feladását ütemezés független módon engedélyezze.
-
bandi0000
nagyúr
most lehet rosszul értelmeztem a leírását, de ez nem arra van hogy csak összegyüjti a taskokat és egymás után elindítja?
Mert nekem össze vissza vannak a taskok, mêg azt meg tudom oldani, hogy belepakoljam őket, de mindenhol meg kellene hívnom az executot mert biztosra nem tudom, hogy melyiknél kell futtatnom őket
Bár lehet félreértelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest