- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ezzel az állítással alapvetően nem értek egyet. Mert az ExecutorService egy interface, ami arra van, hogy taszkokat lehessen aszinkron módon futtatni. De alapvetően arra semmilyen garancia nincs, hogy milyen sorrendben fussanak azok a taszkok le, illetve hogy melyek ne fussanak egyszerre. Ha az ember single threaded executort használ, az már valóban megoldást adhat a problémára, mint ahogy itt van rá példa. [link]
De önmagában az ExecutorService interface semmit nem mond a mutual exclusivity-ről. Épp az az interface célja, hogy a taszkok feladását ütemezés független módon engedélyezze.
-
bandi0000
nagyúr
most lehet rosszul értelmeztem a leírását, de ez nem arra van hogy csak összegyüjti a taskokat és egymás után elindítja?
Mert nekem össze vissza vannak a taskok, mêg azt meg tudom oldani, hogy belepakoljam őket, de mindenhol meg kellene hívnom az executot mert biztosra nem tudom, hogy melyiknél kell futtatnom őket
Bár lehet félreértelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest