Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Alapvető fogalmakkal kell tisztáznod először és utána szerintem mehetne a Spring.
Amire szükséged lesz (így hirtelen fejből, nem teljes lista):
- Singleton
- MVC
- Repository
- DI
- Annotációk
- Hibernate (ORM)
- SQL
- ... és még sok dolog
Egy kiindulási alap: [link], továbbá célszerű Gradle vagy Maven tool-al is megismerkedned (én személy szerint a Gradle-t ajánlom).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem határozottan nem érdemes nulláról SE-vel elkezdeni megírni. Hiszen éppen ez lenne a Spring, meg az EE lényege: ne kelljen feltalálni a spanyolviaszt, s lehessen a business logic-ra fókuszálni.
Szerintem érdemes mindkettőhöz amúgy valamilyen maven archetype-ból kiindulni. Vannak pl.: egyszerű REST + EJB + JPA skeletonok, azokat már elég jól testre lehet szabni és kibővíteni, mégis faék egyszerűek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest