Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Az újabb problémára esetleg tudod a megoldást? Szerintem a focus-szal lesz a baj. Beállítottam a gombot, a középső és a bal oldali panelt is focusablere, így mikor elindul a játék és elkezdem nyomogatni a spacet, akkor a gombra nincs hatással, de sajnos az űrhajót se tudom mozgatni. Ha egyszer rákattintok a pause-ra, akkor utána bárhova kattintok, a space lenyomására mindig a gomb fog reagálni.
-
modder
aktív tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Annyit hagy kössek bele a félreértések elkerülése végett, hogy nem minden kell, amit a Java SE tartalmaz.
Ezen a [link]-en a General purpose packages az, amit tényleg tudni kell használni, de Special purpose packages már feladatspecifikus, pedig az is a Java SE része.Egy egyszerű példával élve, ha webfejlesztéssel akar valaki foglalkozni, fölösleges magába erőltetnie a Java Swing tudást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- Gamepad
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A throws megadja egy metódus szignatúrája után, hogy a metódus milyen kezelt exception-öket dob. Ezeket el kell kapni a metódus hívásakor, vagy szintén tovább kell dobni.