Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na most latszik, hogy el se olvastam a feladatot rendesen. Szoval mea culpa, en azt hittem, hogy ez a tipikus elnevezek 5 member- es fuggvenyvaltozot ugyanolyannak, modositokkal teleszorom, es talald ki, hogy harmadik melysegben eppen melyik lesz az adott esetben ervenyes ertek (ez volt a Mor-St felvetelin, megspekelve azzal, hogy szintaktika helyes-e vagy ha nem hol hibas; ha szintaktika jo akkor forditas hiba nelkul lefut vagy hol hibas, ha lefordul akkor futtatasnal hibat ad es mit, vagy ha nem, mi a vegeredmeny).
Most csak megneztem me'g egyszer, bevallom a transient nekem nem volt meg se'ro'bo'l (mondjuk pont nem foglalkoztam sose objektumok neten atkuldesevel, es nem objektumokat, hanem - nem is feltetlen azonos - xml strukturakat mentunk), de egyetemistakent friss anyagkent azert nem tulzo talan. Az mas kerdes, hogy nem feltetlen tippeltem volna kapasbol jot...
Elnezest a feluletessegert!Jim-Y: azon kivul csak a static erdekes, de az meg nalam surun elofordul, ugyhogy annak csak nagyon figyelmetlenul ugrottam volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest