Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Tudtommal jó eséllyel, ha nem használsz semmit az újabb Servlet API-ból. Azért volt egy-két konfigurációs változás is...
A legegyszerűbb ha letöltesz egy hatost és megpróbálod, nem sokból tart.
Más:
Nekem is lenne egy kérdésem a közösbe.
Adott egy webalkalmazás WAR csomagban, ami egy properties fájlból konfigurálható (DB elérés, SMTP, útvonalak, stb.). Ezt jelenleg a classpathon tárolom (fájlszinten a WEB-INF/classes alá kerül a Maven által).
A kérdés egyszerű: hova és hogyan kellett volna tennem ahhoz, hogy ha új verziót adok ki a cuccból, a WAR-ban lévő propfájl ne vágja felül az ügyfél adatait? Nem én üzemeltetem és nyilvánvaló okokból nem kapom meg az ő konfigjukat, amiket a deployolt alkalmazásban módosítottak.
Gyors megoldásként gondoltam arra, hogy a fájlt kiveszem a WAR-ból, így a Tokcat redeploy nem fog a kinn lévőhöz nyúlni. De mi lett volna a helyes megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Medence topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest