Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Tudtommal jó eséllyel, ha nem használsz semmit az újabb Servlet API-ból. Azért volt egy-két konfigurációs változás is...
A legegyszerűbb ha letöltesz egy hatost és megpróbálod, nem sokból tart.
Más:
Nekem is lenne egy kérdésem a közösbe.
Adott egy webalkalmazás WAR csomagban, ami egy properties fájlból konfigurálható (DB elérés, SMTP, útvonalak, stb.). Ezt jelenleg a classpathon tárolom (fájlszinten a WEB-INF/classes alá kerül a Maven által).
A kérdés egyszerű: hova és hogyan kellett volna tennem ahhoz, hogy ha új verziót adok ki a cuccból, a WAR-ban lévő propfájl ne vágja felül az ügyfél adatait? Nem én üzemeltetem és nyilvánvaló okokból nem kapom meg az ő konfigjukat, amiket a deployolt alkalmazásban módosítottak.
Gyors megoldásként gondoltam arra, hogy a fájlt kiveszem a WAR-ból, így a Tokcat redeploy nem fog a kinn lévőhöz nyúlni. De mi lett volna a helyes megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Animal Crossing: New Horizons
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest