- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
A nagy DOM sajnos a kódgenerálás hátulütője, de szerintem nem akkora probléma. Egy üzleti alkalmazásnál sokkal fontosabb a funkcionalitás és a konzisztens "look-and-feel". Pixeltologatás kevésbé. Mennyit lehetne nyerni vele, ha kézzel állítaná össze valaki a html kódot, az eredeti DOM 30%-a lenne elhagyható? A böngészők gyorsak, a szerverek gyorsak, a hálózati forgalom GZip tömörítéssel megy, a renderelésben pár ms-et nyer vele az ember.
A probéma akkor van, amikor generált layoutba bele kell nyúlni saját CSS-sel, ahogy mondtad. Pl. icefaces minden köré <span> taget generál, így sokszor az xhtml-be tett style vagy styleClass elem nem azt a DOM elemet fogja változtatni, amire számítok, szóval ja, ebben igazat adok. Csak azt mondom, hogy ez nem a legfőbb probléma. -- bár annak, aki csak ezt csinálja lehet, hogy az
Egyébként pedig szerintem, ha egy egyedi megjelenésű oldalt kell készíteni, akkor csak az alap <h:> tagek és sima xhtml kód jöhet szóba a faceletben. Ennek egyébként megvan az az előnye is, hogy nem kell fogni a fejünket, amikor fejlesztés közepén derül ki, hogy bugos egy 3rd party komponens library egyik eleme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest