- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem Java nyelvvel foglalkozni, van is két könyvem, aminek lassan a végére érek. Szeretnék gyakorolgatni, de valami komolyabb példával. Próbáltam keresni valami olyan tutorialt, ahol lépésről-lépésre írnak egy nagyobb programot, mert szerintem abból lehet igazán tanulni. De sajnos nem jártam eredménnyel. Valakinek esetleg nincs a tarsolyában ilyesmi? Angol nyelv nem probléma. Ha nincs, akkor pedig mondjatok már valami ötletet, hogy milyen programot lenne hasznos megírni egy kezdőnek.
Nem szeretem az ilyen cicás-kutyás fantázia dolgokat, szeretem, ha a gyakorlás közelebb áll a valós dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szeretem az ilyen cicás-kutyás fantázia dolgokat, szeretem, ha a gyakorlás közelebb áll a valós dolgokhoz.