- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hi!
Na most nekem kéne nagy segítség Java-s srácok
Kevés az egyetemi óra és én is amit találtam neten, anyagot... ennyire nem gondoltam bele Java-ba a cumónak.Kéne Tutorial, vagy valami baromi jó oldal a következő a téma.
Van a Swing, ez megy. JDBC, ez félig megy, erre rátudok még gyúrni. (Select, csatlakozás, ezek mennek. Update, Insert, Delete az majd menni fog)
De ami betesz... az az Annotáció és Entity-kkel való használat, plusz ezt megjeleníteni egy JTree-ben, hát a halál jöt el hozzám. Ehhez kellene valami jó Tutorial. (Esetleg még a Reflection használat.)
Illetve XML beolvasás és kiírás, egy kis Swinggel. Keresk én közben, csak hát ha sok szem többet lát elv, érdekel. Meg legyek aktívak. Mert lehet Vasárnap, de Jövőhéten jövők a kérdéseimmel
Ha van valakinek bármilyen jó ajánlata számomra, az ne tartsa magában
Hanem közölje itt mihamarabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest