- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
A Java-val alapvetően kétféle irányba érdemes elindulni:
- Az egyik az Android platform, ami eléggé úgy néz ki, hogy egy jó ideig piacképes tudást fog jelenteni.
-A másik a szerver oldali programozás, amire hosszú évek óta hatalmas kereslet van, általában közepesen jó fizetésekért.Én pár évvel ezelőtt az utóbbi vonalon indultam el, és nem bántam meg. Épp mostanában volt aktuális nekem is az új állás keresése, és alapvetően elégedett voltam azzal, amit tapasztaltam.
Az elmúlt hónapban kb. 10 helyre küldtem önéletrajzot, ebből egy kivételével be is hívtak interjúra.
A kiválasztási folyamat szinte mindenhol más volt. Valahol algoritmizálási készséget mértek, valahol SCJP szerű tesztet kellett megoldani, valahol OOP/Design Pattern -ekre kérdeztek rá leginkább, és volt, ahol a több keretrendszer ismeretét (EJB,JPA,Spring,JSF stb.) várták el.Kezdőként, 0 tapasztalattal még így is viszonylag nehéz munkát találni, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest