Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducikma
csendes tag
Helló! Valaki nem tudna kreálni nekem egy olyan algoritmust ami bármilyen méretű mátrixban(2 dimenziós tömb) képes megkeresni az egymástól független 0-kat majd ezek koordinátáit belerakni egy másik változóba?(A független nullák azt jelentik hogy a mátrixnak minden sorában és oszlopában csak egy kijelölt nulla lehet) Már napok óta próbálkozok de eddig nem jutottam megoldásra. Ha valaki unatkozik és meg tudja csinálni akkor azt megköszönném. Nem muszáj hogy programkód legyen, csak akkor magyar nyelven érthetően írjon le valaki egy jó algoritmust szövegesen, ami alapján már megcsinálhatom. Előre is köszi ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest