Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kellene JAVA-val foglalkozni, hogy pl lehessen állást keresni Junior Java fejlesztőként?
Túl vagyok egy könyvön, ami igazából már haladó könyv, de nem tudom az életben ez mire lehet elég....
Könyvben van kivételkezelés,kollekciók,interfészek, grafikus felület, eseményvezérelt programozás,swing komponensek, fájlkezelés.
Főleg forráskódból álló könyv ez, egész jó magyarázattal, holnap megyek vizsgázni belőle....
De ahogy észrevettem, baromi gyorsan lehet felejteni....Magyarul 2x-3x át kellene nyálazni a könyvet(270.o), hogy egyáltalán meg tudja az ember jegyezni azt a rengeteg kódot, hogy mi mire jó, mi mit csinál....
Lassan végzek a sulival, és bár eddig rühelltem a programozást, most mégis megtettszett, főleg a grafikus felület+eseménykezelés+swing komponensek+talán picit fájlkezelés is.....
Durván még egy évem lenne tanulni, minden nap tudnék foglalkozni vele, jó lenne valami állást találni már....
Köszönöm a beszámolókat, tanácsokat!
ÜDV

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest