- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kellene JAVA-val foglalkozni, hogy pl lehessen állást keresni Junior Java fejlesztőként?
Túl vagyok egy könyvön, ami igazából már haladó könyv, de nem tudom az életben ez mire lehet elég....
Könyvben van kivételkezelés,kollekciók,interfészek, grafikus felület, eseményvezérelt programozás,swing komponensek, fájlkezelés.
Főleg forráskódból álló könyv ez, egész jó magyarázattal, holnap megyek vizsgázni belőle....
De ahogy észrevettem, baromi gyorsan lehet felejteni....Magyarul 2x-3x át kellene nyálazni a könyvet(270.o), hogy egyáltalán meg tudja az ember jegyezni azt a rengeteg kódot, hogy mi mire jó, mi mit csinál....
Lassan végzek a sulival, és bár eddig rühelltem a programozást, most mégis megtettszett, főleg a grafikus felület+eseménykezelés+swing komponensek+talán picit fájlkezelés is.....
Durván még egy évem lenne tanulni, minden nap tudnék foglalkozni vele, jó lenne valami állást találni már....
Köszönöm a beszámolókat, tanácsokat!
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest