- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kellene JAVA-val foglalkozni, hogy pl lehessen állást keresni Junior Java fejlesztőként?
Túl vagyok egy könyvön, ami igazából már haladó könyv, de nem tudom az életben ez mire lehet elég....
Könyvben van kivételkezelés,kollekciók,interfészek, grafikus felület, eseményvezérelt programozás,swing komponensek, fájlkezelés.
Főleg forráskódból álló könyv ez, egész jó magyarázattal, holnap megyek vizsgázni belőle....
De ahogy észrevettem, baromi gyorsan lehet felejteni....Magyarul 2x-3x át kellene nyálazni a könyvet(270.o), hogy egyáltalán meg tudja az ember jegyezni azt a rengeteg kódot, hogy mi mire jó, mi mit csinál....
Lassan végzek a sulival, és bár eddig rühelltem a programozást, most mégis megtettszett, főleg a grafikus felület+eseménykezelés+swing komponensek+talán picit fájlkezelés is.....
Durván még egy évem lenne tanulni, minden nap tudnék foglalkozni vele, jó lenne valami állást találni már....
Köszönöm a beszámolókat, tanácsokat!
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest