- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Najó mostmár a faszom kivan ezzel a szarral. Ebben a hülye fosban nem lehet egyszerűen fejleszteni, mert az idő 90%-a azzal megy, el hogy az értelmetlen hibaüzenetekkel, vagy sokszor egyáltalán hibaüzenet nélkül, de valamiért mégsem működő oldalt próbálom configolni, úgy tippelgetve, próbálgatva mivel tele van iratlan korlátozásokkal, rejtett hülyeségekkel. Múltkor is mikor először próbáltam, sehogy sem működött, azért sem. Letöltöttem valahonnan egy működő jsf projektet, bemásoltam, majd ctrl-v be az általam írt dolgokat, és működött. Eközben meg az egész project mindenestül ugyan az volt amit írtam!
Most is megint, nem hajlandó betölteni egyik oldalt sem, mindig a rohadt requested resource not available. Közben a jboss külön indítva azt írja, nem tudja indítani a projektet, mert web.xml (ennyi amit ír), eclipse-ből ezt nem írja, viszont áll starting...-nál úgy hogy elvileg az indítás végére ért, mert írja mennyi idő alatt indult el a szerver, de persze semmit sem lehet elérni ott sem. Sőt indítottam egy tetű teljesen úgy projektet, az sem megy, és persze semmi sem lett állítva ezen a foson.
CHKJ3000E: WAR Validation Failed: org.eclipse.jst.j2ee.commonarchivecore.internal.exception.DeploymentDescriptorLoadException: WEB-INF/web.xml Grog Unknown 1213697018991 1718
Ez a vadiúj projekt, amit a gép generált semmit se írtam bele. A web.xml is ottvan a helyén, ez a fos meg beleköt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest