- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hopp viszont érdekes dolgot csinál. Szóval ennek az alapja egy hibernates adatbáziskezelő programocska, ami már rég kész van, csak most így jsf-es felületet csinálok neki. Szóval az van, hogy a Mrbean nevű beanben mindenféle eljárás, elég egyszerűek, csak már meglévő adatbáziskezelő osztályból veszi ki az adatokat, indít eljárást, szóval csak egy közvetítő. Az már kész van egy ideje, hogy a jsf-es felületen lehet felvinni új rekordot, vagy frissíteni meglévőt.
Most az van, hogyha a valami műveletet hajtottam végre webes felületről, ha nyomok egy frissítés a böngészőben, újra végrehajtja az előző művelet. Most 3x rányomtam a frissítésre, és 3x rekordot hozott létre ugyanazokkal az adatokkal. Hogy lehetne azt elérni hogy ne lehessen frissíteni, vagya jsf mindig 0-ról induljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged