Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
helllo, adott egy java 8 (adoptopenjdk) maven springboot projekt.
Innen egy webservicet használnék (ekáer), úgy tűnik resttemplate-el. A programozás része eddig egyszerű volt, de a rendszergazda rész megint szívat, mivel köszönhetően a tetves google-nek ez is SSL...
Jön is az imádottsun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
Ezen szeretnék túljutni a lehető leggyorsabban, és legegyszerűbben. Nem érdekel az úgynevezett "biztonság". Hordozhatóvá szeretném csinálni, ilyen cacertes minden gépen ahol fut létrehozós, mindent servicet amit használ letöltős dolgokat el szeretném kerülni.
Azt szeretném, hogy az intellij fejlesztőkörnyezetből, meg war-ba csomagolva és akárhol indítva is ugyanúgy működjön, mindenféle gépenként rendszergazdás tákolás nélkül.
úgy szeretném mint böngészőből, be az url azt jóvan, működik, nem cert marháskodik.Hogy érhetem el ezt? Googlen nem működő, vagy nem ide vonatkozó, vagy hiányos leírásokat találtam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest