- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Azért mindenféle szélsőjobbos dél-afrikai gyüttmenteknek se kéne adni hozzáférést egy ország lakosságának pénzügyi adataihoz, mielőtt még komcsikat kiáltanánk
Akiket én ismertem komcsik, felépítettek egy országot a háború után, hogy aztán magukat komcsinak hívó egyének szétlophassák gengszterváltás címén, és aztán az ő unkáik megint ellophassák azt, ami még maradt és azóta épült -
ViZion
félisten
Minap majdnem kerestem cracket egy autós játékhoz...
Fiam játéka (eredeti, online letöltős) nem indul, bejelentkezésnél karika. OK, akkor gugli. MS accountba be kell lépni. OK, be vagyok lépve. Semmi. Xbox appot reinstall. OK. Belépni oda sem tudok. Majd a 238. linken a megoldás: MS store-ba is be kell lépni, xbox meg még vagy három wines "segítő" appot resetelni, restart, belépni mindenhova, boldogság.
Ráment másfél óra, h a korábban működő játékba életet keverjek.Közben a háttérben elindult féltucat folyamat, amiket ki kell engedni a tűzfalon, mert amúgy nem műxik a játék. Kicsit visszasírom a CD/DVD időket ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest