- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blaise #13702 üzenetére
Egyedül 3-4 VGA kártyás felállásban van értelme. Mivel próbáltam 2-es CF-et de túl sok volt 1 monitorhoz az erő, ezért is döntöttem végül Ivy mellett.
kovsol: Nekem is annyi kell hozzá (1.24V asszem), de mégsem mondom rá, hogy sz@r. Ilyen példányt fogtam ki. Levegővel bőven elég nekem a 4.4 GHz, ami játékok alatt maximum 60 fokos.
-
Mian
aktív tag
válasz
Blaise #13681 üzenetére
Egy játék miatt azért nem veszek konzolt, meg már fura lenne most 23éves fejjel elkezdenem konzolon játszogatni, eddig nem volt még konzolom.
igazából hobbi játék + filmezés, ennyire kellene a dolog, csak gondoltam gondolkodjunk előre, lehet nem ártana azért egy i5, de lehet mégis maradok végül az i3 mellett.
Na de mostmár tényleg befejezem az offot, és köszönöm a tanácsokat!
Toby888: aha már látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest