- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
3. Etnikai, faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozás sértése."Nos én nem a politikai hovatartozását sértettem a csalónak. lehet bármelyik politikai párt tagja,lehetnek bármilyen politikai nézetei.A lényegen nem változtat,hogy CSALÓ.
Ő követett el bűnt azzal,hogy megkárosította egy felhasználó társát anyagilag,illetve esetlegesen lelkileg is-->Az emberekbe vetett bizalma sérült azáltal,hogy csalás áldozatává vált.
Nem hiszem,hogy a csaló védelmére kellene kelni.Egyezzünk meg abban,hogy egy féreg nemtől,nemzetiségtől,politikai vagy vallási hovatartozásától függetlenül.
Tekintsünk el a foglalkozásától is.
Bűnt követett el,ezért büntetést érdemel.Itt befejeztem én is,ha további hozzáfűzni valód van,akkor kérlek ezt topicon kívül privát üzenet formájában tedd meg,hogy tényleg ne offoljunk.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest