- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
BeLucZ #13013 üzenetére
DDR3-nál a frekvencia valamivel dominánsabb a teljesítmény szempontjából az időzítéseknél...
De program függő is lehet a dolog... Ha kiteszteled akkor látod, hogy milyen különbség van...
AIDA64, Hyper vagy Super PI.... De igazából az összteljesítményre kevés hatással van, de kimutatható...
Én azt mondom, hogy egy jó 1866 CL9-es 1.5V-os ram olcsó és megfelelő... A felette lévő ramok teljesítményben már jóval drágábbak... -
szeva000
addikt
válasz
BeLucZ #13013 üzenetére
játékra meg se próbáld lecserélni...talán 1-2%-ot javít
.
Én is visszamentem 2000-re,mert egyszerűen 2400-on sem tudtam már többet kihozni a fotófeldolgozásoknál.
Inkább 1600-on próbáld meg az időzítést lejjebb csalni.(mindenféleképpen 1T és keress esetleg picit feszt emelve jobb időzyítést...)...Nekem az írt 2000-en lett egy jelentősebb javulás,de az is 9-9-9-22-ben,az is csak az 1600-MHz-hez mérve....fölfelé már semmi.De játéknál semmi nem fog neked előjönni haszonra igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest