Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Valami gond van az ujjlenyomat-olvasóval. 2 napja kezdte, bárhogy próbálkoztam nem akarta az igazságot. Úgy voltam vele a sok munka miatt lehet, hozzáadtam még egyszer az ujjam. Néha újra kellett kezdeni, mert felvétel közben azt írta ez már fel van véve. Miután sikerült újra felvenni az ujjamat, ment rendesen egy rövid ideig, majd megint indult a kínlódás. Most este próbáltam ismét felvenni mert legtöbbször csak jelkóddal enged be. Erre 5-ből 4x azt mondja ez az ujjlenyomat már fel van véve. A fóliánál nincs semmi sérülés néhány nagyon minimális karcon kívül. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülékek Kínában már január elején bemutatkozott, a nemzetközi premier ezekben a percekben zajlik.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest