Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Hogy ne közvetlen egymás utáni széria legyen.
i13 Pro vs i15 Pro
S21U vs S23UHol látsz több eltérést?
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Jelen, én vinnyogtam az iphonera is, vinnyogok erre is
Úgy látszik most már tényleg elértünk oda hogy semmi újdonságot nem lehet csinálni. Mondjuk nekem ez a krómos keret mindig a halálom, ki a franc választja ezt egy matt helyett???
Azért színekkel lehetne még egy nagyot ütni, de ezek a nagy cégek olyan beszariak hogy 1db színt is félnek bevállalni évente nemhogy többet. Pedig az iphone red ki van állítva az euronicsba és mindig mikor látom elkap a must have érzés. De iphone 15-re már ezt is kiirtották, vagy csak később szokták kihozni?
Amúgy megnéztem az iphone titánt is, élőben nem egy nagy eresztés a színSzóval a design fődíjat a Sony Xperia 1 V jó ideig fogja őrizni ha így haladunk. Ott mertek hozzányúlni az oldalához és a hátlaphoz is. Csakhát ott is fekete, fehér, meg valami militaryzöld szín ami már képen is borzalmas.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Janez0085
tag
Attól függetlenül, hogy mennyire nem szimpatikus az Apple és azt is félretéve, hogy az iPhone 6 Plus óta az egyetlen eszköz az S23 Ultra volt amire azt mondtam , hogy na ez az b***meg , sajnos igazad van . Az Apple azért visszafelé nem nagyon lépked . Az Exynos létezése az olyan kb mint anno a Juventusban Jonathan Zebina kezdőben szerepeltetése,senki sem értette.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kedvenc zene a mai napra
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest