Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Valószíinűleg az lehetett, amit Peet mondott. Kössz Peet.
-
Peet
senior tag
Hali!
Én hallottam róla, sőőőt emlékszem is rá!!!!!!!!
Egy disco gömb volt ami leesett egy teherautórol, a fél ország meg azt hitte valami UFO, de én már mikor az első felvételt mutatták rögtön mondtam hogy a DISCO-ból a tükörgömb. Akkoriba sokat jártam dizsibe, onnan tudtam ilyen jól. Persze pár napra rá itt ott volt róla szó, hogy DISCO gömb, de nem verték nagy dombra, mert elég égő, hogy még a TV is közvetít egy olyan dologról ami még csak véletlenül se az.
Szóval ez volt a gömb története.
Bye -
neduddki
nagyúr
HI!
Ah mar itt tartunk! Arra ki emlexik, hogy a 80-evek vegen esetleg a 90 evek elejen az amik bejelentetteka hidegfuziot, mire masnap a klte fizikusai is prezentaltak adogot, csak sajnos azota sem lett belole semmi!
udv
neduddki -
Cefa
senior tag
Én arra emléxem hogy találtak egy magnéziumrudat ami nagyon tiszta volt.
És a sok malyom egyből ufó eredetűnek vélte.
Aszonták:(ez most nem vicc) hogy UFÓ-fogkefe.
Hahaha na akkor is abszolút hülyének gondoltam őket. Pedig voltam vagy 10 éves.
ez kb akkor volt amikor még Déri János javában nyomta a 0. típusút. -
Marcus
aktív tag
Én szeretem a gömbölyű dolgokat! :P :P :P
-
eziskamu
addikt
Jó akkor biztosan álmodtam, de nagyon erősen él bennem, hogy tényleg volt valami, de ha senki nem tud semmit, akkor hagyjuk. De volt már olyan veletek, hogy azt hittétek, hogy megtörtént egy esemény, de közben mégse?
PS: Nem vagyok teljesen őrült, GUMIDOMINÓ! -
L3zl13
nagyúr
Szerintem ufók voltak és igazából ők építették az ojjektumot!
-
eziskamu
addikt
Bocs '!' = '?' .
-
eziskamu
addikt
Na most komolyan, nem emlékszik senki valami hasonlóra! Vagy csak szimplán meghüjültem, mert komolyan úgy emlékszem mintha megtörtént volna. Amúgy akkoriban nem lehettem idősebb 5-6 évesnél!
-
e-biza
őstag
én csak a gömb c. filmet láttam.
-
Mc Elec
csendes tag
Érdekes.
Én nem hallotam róla.
Valaki, esetleg arhivált felvétel a riportról? -
eziskamu
addikt
Hellósztok! Úgy emlékszem, hogy a 80-as években találtak egy gőmb alakú valamit ''tárgyat'' itt Magyarországon, amiről nem tudták, mi az és még a hiradóban is mutatták. Emlékszik-e valaki erre, és nem tudjátok-e hogy mi volt az.
PS: Akkoriban még kicsi voltam ezért lehet, hogy máshogy voltak az események, de nekem ez maradt meg. Mintha műholdszerű lettt volna de ez se biztos.
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest