- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
Den
veterán
erre tökéleesen alkalmas az off topic. ezt bezárom
-
lesaux
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
És az mi, hogy mágneszár? Akkor levileg be voltatok zárva, vagy nem? Erre mondom, hogy jogszerűtlen. Nem tarthatnak bezárva.
-
lesaux
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
A kapuban egy mágneszár van ami bentről nyitható! Mondom a többieknek: ezt elég könnyű kiiktatni, elég a nyelvet valami kártyával arrébb tolni és nyitva van!
Ebből nekem az jött le, hogy be volt zárva a kapu. -
lesaux
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Érdekes iskola. Nem engednek ki? Ezzel szerintem korlátoznak valamilyen alapvető emberi jogodban. De lehet, hogy nem alapvető. Majd egy jogász elmondja, hogy van, de szerintem nem zárhatnak be.
-
burgatshow
veterán
Azért ennyire ne legyen népszerű a topic!!!
-
burgatshow
veterán
Hali!!!
Úgy gondolom, hogy ide jöhet az összes iskolai cumók, hírek, (rosszak is) történetek, vagy csak nem megy a házi!!!!
Kezdem én:
Ma csak 3 órám volt, mert ilyen egésségügyi bemutatókat tartottak és egyre kötelező volt beülni hát beültem! Nem is volt olyan rossz, jön az ofő hogy mégeggyen és haza mehetünk. Vége erre kitalálja hogy vegyünk részt egy vetélkedőn! :DDD
Aktív témák
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest