Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yash

senior tag

válasz Balinov #1697 üzenetére

Szerintem a beepitett boot manager az tudja ezt. De amugy, a Vistababn van olyan cucc beepitve, hogy teljes merevlemez lementese kulso drivre... lementettem. Ha ujra kell a Vista, csak ala pakolom, aztan kesz. Engem az erdekelne jobban, hogy a lementett image egy VHD formatum, de nem tudom Virtual PC-be bemountolni (ami igazan szep eredmeny lenne!). Miert? Nincs vmi konverter esetleg? Tok vicces, hogy pont ugyanazt a kiterjesztest hasznalja a VPC mint amibe a VISTA gyari beepitett backup managere ment, gondolom ez nem veletlen, csak nem ertem hol santit a mount dolog...

Amugy mar kezdek eleg jo lenni MS SQL Serverekben :) C# is naprol napra kozelebb kerul hozzam. Az alkalmazas pedig mar tud magyarul :) kb 600 cellanyi forditas volt (egy cella nehol tobb mondattal). Egesz jol kipofoztam a CV-met is. Remelem hivnak majd az USA-bol, hogy mehetek Floridaba dolgozni szoftverfejlesztonek :D

ui.: most kibaszott unalmas dolgot csinalok, bugokat keresek meg szoftvert tesztelek ujra... mindegy, lenyeg, hogy nem piskota munkat csinalok :) Nektek nem lesz teli szunet? Nalunk lesz... jovo het szerdatol januar 5-ig fizetett szabadsag, meg ki sem kell venni oket :)

Új hozzászólás Aktív témák