Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lukcsimre

csendes tag

Sziasztok
    Valamiért az előfizetésem utolsó hónapjában úgy döntöttem, hogy most már tényleg aktívan akarok menni. Most tartom is a kb 1 verseny per napot, bár bukni kellett egy kevés ratinget a már egyébként is megcsappant ratingből, hogy versenyképesnek érezzem magam, de most 1800 körül roadban tök jól elvagyok.
    Viszont a kedves HP Reverb G2-m viselkedése nem túl stabil. Egyszer szuper smooth max fps-en, másszor ugyanott egészen botrányos, fps drop vagy stutterel. Nem tudom, miért, semmit sem változtatok rajta. Újraindítom a WMR-t és minden jó, de erre nem mindig van lehetőség.
    Pl nevezek egy versenyre, nyomom a practicet, minden jó, behív versenyre, és meghülyül. Kezdem ezt picit unni.

Van ötlet, hogy mi lehet a baj? Nincsenek extrém beállításaim, anno innen kaptam sok tippet a beállításokhoz, mikor jó, akkor nagyon jó, 90 fps, sima kép.
    OpenXR-t használok, alacsony, de élvezhető beállításokkal, a hw monitor szerint a gépemet nagyon meg sem érinti a dolog.
    i5-14600kf
    32gb 6000mhz ddr5
    4070
    Nem ez a világ legjobb gépe, de nem hiszem, hogy most ez a szűk keresztmetszet. Arra is gondoltam már, hogy másik VR-ra kéne váltani, de nem tudom mire. Amúgy iRacingen kívül minden baromi jó rajta, de én iRacingezni szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák