- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Sajnos bármilyen glo/id/régi iqos ... a közelébe sem ér az Iluma/Terrea-hoz... sem ízben, illatban, gőz mennyiségben, megmaradó szagban, kátrány, kezelés, 0 tisztítási igény, stb.- ben .. inkább 3 havonta irány SLO.. nem értem a PM-et, hogy CH/SLO kivételével miért nem lehet kapni máshol sehol (talán..japánban..)
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
válasz
zoltan6 #3014 üzenetére
Igen , ezt nem olvastam elnezest kerek toled, a hiba nem benned van , hanem hulyen fogalmaztak meg. Csak amiatt irtam hogy tobben is irtak mar, olyan elven hevit mint az iluma, hat tavolrol sem. Egyebkent a konkurencianak is kijott ma az uj termeke a pulze 2.0, az mar teljesen jol hasznalhato ugyanolyan kinezetu mint a original one , csak abban tuske van nem penge, tenyleg jobb mint az elso szeria, a duo-tol jobb szerintem, es arban pedig a felebe sem kerul mint az original one. De barmelyiket is valasztja az ember a cigarettatol mind jobb :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
zoltan6 #3011 üzenetére
Masodszor olvasom itt ma, hogy a glo is indukcios, hat nagyon nem az. Az iluma tolteteben van egy femlap , a keszulekben pedig egy elektrotekercs es a kolcsonhatasuk hot termel, ez igy leegyszerusitve. A glo az kulso heviteses, tehat a behelyezett toltetet nem egy tuske vagy penge heviti /belso hevites/ , es nem is indukcio ,hanem a kamra amibe be lett helyezve.
-
zoltan6
addikt
válasz
ronin79 #3010 üzenetére
Ilumától pont ettől félek én is,hogy nem jön be.Pedig múthéten Párkányba remegett a kezem a bankkártyán hogy megveszem,de lebeszéltem magamat róla.A Glo is indukciós de nekem az se jött be,konkrétan köhögtem fulladoztam tőle.
Úgyhogy jövőhéten beújitok inkább egy iqos originals onera inkább én is. -
ronin79
addikt
válasz
zeon.hu #3003 üzenetére
Van, Lil nekem jött be, hiába sokan dicsérik h jobb mint a 3duo, én örültem h lecseréltem Ilumara, viszont most van itthon 3 iluma, nem tudom hány karton Terea hozzá (mert Szlovákiában akciósan 600 Ft egy doboz és jól bespájzoltam belőle hülye fejemmel) erre fel, használatban legtöbbször a 3duo van Heets-el
Iluma/Terea elsőre jó volt, nem kell többé tisztítani, több a gőz de sajnos ízben nem az igazi, vagyis csak inkább én nem találtam meg a nekem megfelelőt lehet. Kb.mint Heets téren, valakinek Russet, valakinek a Silver ízlik...
Ma meg beujítottam egy Originals One-t is a gyűjteménybe, ha már végre Magyarországon is kapható
Kinézetre hasonló mint az Iluma One (vagy lehet korábban a multi volt) -
Tibee86
nagyúr
válasz
EasyLife #3008 üzenetére
Napi 5 nagyon max 10 perc, de amúgy én is nagyon unom, hogy minden este neki kell állni, ebből a szempontból biztos jobb az indukciós megoldás. A glo ugye olyan, de mind ízben, mind füstben szerintem nagyon távol van az iqos-tól.
zeon.hu: Az csak egy dolog, de mi legalább nem fagytunk meg a télen, mint ők.
-
-
EasyLife
aktív tag
Szóval Magyarországon még marad a hevitős iqos…. Azon gondolkodtam múltkor mennyivel egészségtelenebb lehet az enyém ahogy belülről kinéz a hevitő rúdra ráégett kátrányos trutyit szívni amit az istennek se tudok kitakarítani belőle. Bíztam benne, hogy végre jön nálunk is az új indukcios, dohány boltos csaj is azt mondta szerinte hamarosan jön mert kivezették a 2.4-et.
-
yanna
addikt
Más is kapott ilyen 20 perces kérdéseket?: "Mi az Ipsos Zrt. vagyunk, és a Philip Morris Magyarország Kft. adatkezelő megbízásából adatfeldolgozóként felmérést végzünk"
-
Nagymelák
senior tag
válasz
AndrewBlase #2985 üzenetére
Szét kell nyomni a szipkában lévő golyót.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Tudom, hülye kérdés, de mit kell csinálni ezekkel a "pattintós" heets hevítőrudakkal, hogy jöjjön is a beigért íz?
-
-
ronin79
addikt
Attól függ milyen kód.
1. Qr kód egyszer használható, 50-75% árengedmény, nyilvánosan ritkán kerül megosztásra2. Regisztrációs kód - 15x használható 20 % árengedmény, tele van vele a net mivel a megosztónak 10 Eurót jelent ha vlki felhasználja.
Fenti kódok egyike sem érvényes már, csupán illusztráció -
stuckart
csendes tag
sziasztok!
párkányban tud valaki konkrét helyet ahol van választék Heets, Fiit, Iqos egyéb hevítős cuccokban jó áron?
köszi, stuckart -
Rhino82
aktív tag
Illetve milyen pattintós heets-ek vannak jelenleg?Nem akarok tudatlanul vásárolni.
-
Rhino82
aktív tag
Nem sok heets-et szívtam még eddig, mivel tegnap vettem meg a 2.4-et akcióba.
Gondoltam most kipróbálom, ennyiért jó ajánlat.Illetve úgyis csak napi 6-7 szál pörögne melóba.Itthon meg max 3-4.
De visszatérve igen, amit ismerősöm adott 1 szálat annak ilyen kukorica íze volt.
Heets-et még nem szeretzem be, ezért is gondoltam előbb írok ide ki mit ajánl, mielőtt elugrok boltba. -
Rhino82
aktív tag
Mindegyik heets-nek intezív kukorica íze van? Vagy van amelyiknek kevésbé?
Illetve a pattintósokon lehet érezni pl a mentol ízt vagy az ízesítést?
Mert úgy hallottam, hogy kb mindegy milyen ízűt veszel, nem nagyon érezni egyiket sem. -
Rhino82
aktív tag
Mától elvileg akciósak a készülékek? Vagy csak a 2.4?
-
ronin79
addikt
Szlovákiai hűségprogram, ha ott vásárolsz készüléket és regisztrálsz, Iqos club pontokat lehet kuponra beváltani. 1000 pont = 10,00 €.
Pontokat gyűjteni lehet az oldalukon, ha megnézel egy videót 100 pont, ajánlás 1000 pont, operátor (ügyfélszolgálat) ha hív 500-2500 pont, szülinapod van 150-1500 pont., stb...Második lehetőség "kuponszerzésre" - FB csoportokban (IQOS SR vagy IQOS és HEETS Használók, Tapasztalatok, Tanácsok) Ugyan ritkán, de található kupon, ha elég gyors vagy
Majd egy éve csak így vásárolok, kb. 600 Ft egy doboz Heets vagy Terea
nembeszélve hogy pl. Iluma prime 119,00 € helyett csak 74,00 € volt + nem három doboz Terea de 3 karton -
Pocpet
tag
Sziasztok, azt meg tudná valaki mondani, hogy Szlovákiában mennyibe kerül egy doboz terea?
-
Essejó
veterán
És mi lesz ha bejön a nem ízesíthető Eu-s szabályozás?
Lesz utólag berakható kapszula esetleg? -
zoltan6
addikt
válasz
hallerlaller #2951 üzenetére
A 2,4 volt a lehető leggagyibb készülékem ami eddig volt.Csak fanatikusoknak.Letört többször a nyitó pöcke,elkoszolódik a pen töltőcsatlakozója,törik a pengéje mint a ropi,nem bírja a hideget,stb,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest