- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
trassher #1448 üzenetére
Ez érdekes, de az utolsó 2 slukk nekem se ugyanolyan, sose volt...
Illetve nem mindig. Van, hogy köhögtet / kapar / kevés gőz jön. De nem mindig. Arra +1, hogy teljesen máshogy kell szívni, mint egy cigit. Ha slukkokként vársz, és nem szívsz bele óriásikat, szerintem jobb az élmény. Annak ellenére, h kb 5--10 szálanként szétszedem a cap-et, (YouTube-on van róla videó, itt) és alaposan kitakarítom a pálcikákkal, a penge tövét, lekaparom a pengét, tényleg tiszta lesz, előfordul, hogy rossz a töltet. Előhevítem, megsodrom mielőtt beleteszem.
Ami viszont (bár ez szerintem mindenkinek egyértelmű) biztos változtat a pára mennyiségén, hogy hol szívod. Gondolom a levegó páratartalma befolyásolja, de szabad téren, eső után / ködben, hidegben sokkal jobb párát ad, mint mondjuk nyáron, napon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Exkluzív órák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Motorola Adó-Vevő
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest