Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #95 üzenetére
köszönöm a tartalmas és minden oldalról megindokolt kritikát! Elmondom neked, hogy az oldalon egyedül a híreket és a képeket szedem össze a netről, a többit én magam írtam. remélem ha te dolgozol napokig valamin, és leírod valahova, (szerintem) eléggé normális módon, hogy nézzék meg, akkoris lesznek emberek akik azt mondják rá hogy lófaszság. és azt ne mond nekem, hogy csak olyan helyre vagy regelve, amit minden nap használsz. azért akartam h regisztrálni kelljen, hogy lássam hogy ki az akit télleg érdekel a dolog. és mi van akkor ha a jailbreakhez be kell jelentkezni? attól meg h neked nem tetszik nem lesz lófaszság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest