- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
hali
nekem van egy icipici problemam az ipodommal...nemtom talalkozott e mar valaki ilyennel.szal fenn van a gepen itunes manualis frissites van belove mer a gepen nem tarolom a zeneket csak az ipodon.fenn van mellette winamp es inkabb azon birizgalom az ipodom mer gyorsabb kenyelmesebb meg ilyenek...na tortent hogy hallgattam a zenet hazafele..idertem radugtam a gepre es lass csodat winamp nem latja...hmm...itunes sem latta...leveszem nezem mi lehet es azt jelzi hogy nincsenek rajta zenek.semmi.kicsit megijedtem hogy ugy 12 giga zenet elszort ugyhogy visszadugtam megneztem windows intezoben de ott siman fenn voltak a zenek...restart nem segitett le kellett szednem manualisan a zeneket, ujrainstallalni a szoftvert es visszatolteni a zeneket...
na ez tortent 3-4 honapja, 2 honapja es most.most volt a 3.
mitol lehet ilyen hiba?van valakienk valami otlete?
jah ez egy 30 gigas ipod photo...es altalaban tele van...nem a legjobb esti program 30 gigat ide oda masolgatni usbvel...
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
hali
most hogy bebizonyosodott hogy lesznek videot lejaccani kepes ipodok vajon az apple kiad frissitest a regebbi photo es az uj szineskijelzos ipodokhoz is?nmetud errol valaki valami infot?mer szivesen vennem ha meg videot is jaccana a kis 30 gigas fotom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs