- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
luiz187
tag
válasz
PierNight
üzenetére
ja, van ilyen az 5gen-esben is, de maxra tekerve se tul hangos.
szal ugy nez ki ez a max hangero. neten olvasgatva masok is panaszkodnak az alacsony hangra.
pedig olyan jo lenne, mar a radiot is beleraktak, csili-vili, de a hangminoseget nem akarjak fejleszteni csak azert sem.
coverflownal nincs olyan lehetoseg, hogy ha 1 kepet adok egy adott album osszes szamahoz, akkor ne toltse fol tizenakarhanyszor az 1mb-os kepet az osszes szamhoz, hanem csak 1szer az albumhoz, es linkelje a szamokhoz? igy elfoglal tobb megat tok feleslegesen, ami tobb szaz szamnal tobb szaz mega. remelem ertheto volt.

-
luiz187
tag
szevasztok!
nekem olyan kerdesem lenne, hogy hogyan lehet az uj ipod nano-bol nagyobb hangerot kicsiholni?
most egy samsung T10esem van, es meghallgatva a nanot kicsit csalodott voltam.
kb felesen hallgatom a samsungot, ami a nanon a max hangeronek felel meg.
hallottam vmi olyat, hogy az EUs peldanyok le vannak korlatozva, ezt meg lehet vhogy kerulni? esetleg USAs firmwaret ratenni, az megoldana?
olvastam, hogy az itunesban kell vmit felhuzni es az megemeli a szamok hangerejet, de jobb lenne, ha magat a keszuleket lehetne hangosabba tenni.elore is kosz a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest