Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Tudod.. a birtoklási vágy. Valamit nagyon tudnak ezek az almások
Még ha nem is a legtutibb lejátszó, mégis annyira dizájnos, annyira minőségi az egész, h gyakorlatilag mindegy mi van belül. Az amcsikról tudvalévő, hogy szépen csomagolva eltudják adni még a szart is jó pénzért. Szerintem azért az apple korántsem szar, csupán túl árazott (mint monjuk a sony cuccok).
Egyszerűen nem bízom ezekben az újonnan előjött "csúcs"márkákban, iaudio, iriver, meizu vagy muizu vagy mijarák
Lehet rossz hozzáállás, de ha megfogom és azt érzem, hogy a külseje gagyi, onnantól engem idegesít, (bár úgytudom, hogy az iriver-ben philips hangproci dolgozik), ráadásul nekem ez a csiricsáré távol-keleti desing a halálom. Talán pont ezért is tetszik az apple.
Samsung...a hangjuk nem tetszik, hallottam már párat, a samunak nem sok köze van az audio cuccokhoz. Egyedül még a creative ZEN, ami külsőleg is tetszik, jó áron is van, és talán a creative név miatt a hangzása sem rossz, bár egy teszt jó lenne.Fel kéne hozni pár érvet/ellenérvet és úgy dönteni. (nem városi legendákat és én így meg úgy hallottam sztorikat)

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest