Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Tudod.. a birtoklási vágy. Valamit nagyon tudnak ezek az almások
Még ha nem is a legtutibb lejátszó, mégis annyira dizájnos, annyira minőségi az egész, h gyakorlatilag mindegy mi van belül. Az amcsikról tudvalévő, hogy szépen csomagolva eltudják adni még a szart is jó pénzért. Szerintem azért az apple korántsem szar, csupán túl árazott (mint monjuk a sony cuccok).
Egyszerűen nem bízom ezekben az újonnan előjött "csúcs"márkákban, iaudio, iriver, meizu vagy muizu vagy mijarák
Lehet rossz hozzáállás, de ha megfogom és azt érzem, hogy a külseje gagyi, onnantól engem idegesít, (bár úgytudom, hogy az iriver-ben philips hangproci dolgozik), ráadásul nekem ez a csiricsáré távol-keleti desing a halálom. Talán pont ezért is tetszik az apple.
Samsung...a hangjuk nem tetszik, hallottam már párat, a samunak nem sok köze van az audio cuccokhoz. Egyedül még a creative ZEN, ami külsőleg is tetszik, jó áron is van, és talán a creative név miatt a hangzása sem rossz, bár egy teszt jó lenne.Fel kéne hozni pár érvet/ellenérvet és úgy dönteni. (nem városi legendákat és én így meg úgy hallottam sztorikat)

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Prime Video
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest